9 rom som viser at du kan være kjæledyrseier uten å gi opp design

instagram viewer

Selv om du ikke har en skreddersydd krok for hunden din, kan plassen under trappene være kjæledyrets spesielle, separate rom, komplett med en annen veggfarge, seng og innrammede bilder.

Tygge leker pleier å ende opp, vel, overalt. Hold dem organisert og innen rekkevidde på en lav hylle i en klar boks eller trådkurv.

Kjæledyrets seng skal fungere med innredningen din - ikke omvendt. På den måten vil du være stolt over å vise det frem (og ikke skyve det inn i et mørkt hjørne). Det er selvfølgelig hvis hunden din ikke bare sover på sengen din uansett.

Hundekasser tar opp seriøs eiendom, og de er ikke akkurat kjent for sin estetiske appell. Denne kjøkkenøyens base er en hundekasse, som kommer med bonusen for å la kjæledyret ditt føle seg som en del av handlingen under måltidene.

Hvis kjæledyret ditt (og hjemmet) er i liten størrelse, vil denne kombinasjonen av DIY nattbord/kjæledyrseng spare plass og effektivisere innredningen din.

Hvis du alltid snubler over kjæledyrets matbolle, kan du prøve å legge den i en skuff. (Sørg for at hunden eller katten din alltid har lett tilgang til vann.)

insta stories

I stedet for å ha alt kjæledyrets forsyninger spredt over hele hjemmet ditt, kan du prøve å organisere alt på ett område, som vaskerommet. Ved å henge i bånd og vesker og gensere på veggkroker, trenger du ikke å lete etter noe før de blårøyde tidlige morgenturene.

Hvis du har et lerom eller inngangsområde bak, er det et ideelt sted for oppbevaring av kjæledyrets leker, tilbehør, matskåler og til og med et lite dusjområde for å skylle skitne poter.