Beautiful House

Hvordan Renovere

Enkel DIY sengestel

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Da Tom Scheerer og søsteren hans pusset opp Maine feriehus, de visste at de ønsket at det skulle ta imot mange gjester. "Det er et slags årlig ritual for visse medlemmer av familien vår å gå opp og være der en stund," forteller designeren Hus vakkert av våningshuset, omtalt i vår juli/august -utgave. Men selvfølgelig betyr flere gjester flere senger, og Scheerer og søsteren gjorde minimal renovering av hjemmet, og la til et tillegg på bare 270 kvadratmeter.

Gul, Ansiktsuttrykk, Tegneserie, Linje, Oransje, Smil, Illustrasjon, Font, Grafisk design, Ikon,

Hus vakkert

Likevel klarte de å skjære ut flere ekstra senger: I andre etasje delte de mesteren i to rom, og de utstyrte soverommet i tillegg med to enkeltsenger. Men begge mellomrom var trange på plass. Så, Tom utviklet en smart DIY som bruker minimalt med kvadratmeter - og gir tidligere lagringsplass for bagasje.

"Sengen er akkurat på denne hyllen som vi bygde for den," forklarer Scheerer om rommet sitt, bildet ovenfor. "Det er bare en hylle som strekker seg fra vegg til vegg med en madrass på." I tillegg sier han, "det er et gap mellom den og veggen slik at luften sirkulerer og støvet faller til veggen."

insta stories

Møbler, rom, soverom, grønt, interiørdesign, vegg, laken, sengetøy, nattbord, rødt,
Et gjesterom i Tom Scheerers hjem i Maine.

Francesco Lagnese

Builders Choice 1 in. x 6 tommer x 8 fot. S4S Poplar Board

Builders Choicehomedepot.com

$27.85

KJØP NÅ

"Vi gjorde det samme på gjesterommet nede hvor vi nettopp gjorde disse hyllene med madrasser på så de er enkle å rengjøre under, og du kan legge koffertene dine der, forklarer han om gjesten rom. I mellomtiden kompenserer fargerike sengetøy og pynteputer for mangelen på hodegjerde. Dessuten kan det være lettere å bygge en enkel hylle fra bunnen av enn å montere de fleste sengestellene. Og hva er et feriehus for hvis ikke lett å bo?

Følg House Beautiful på Instagram.

Hadley KellerDigital direktørHadley Keller er forfatter og redaktør med base i New York, og dekker design, interiør og kultur.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.