Bodmin Moor Cottages Made Famous By Poldark er nå til salgs

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Poldark fans kan bli veldig begeistret for denne nyheten - en rekke hytter som ble gjort berømte av BBC TV -showet er nå til salgs.

De ligger i utkanten av Bodmin Moor, nær Altarnun, Cornwall, og forventes å selge for over 400 000 pund.

Akkurat som du forventer av de ville og vindfulle heiene, er eiendommen, Canaglaze, veldig tilbaketrukket, privat og fredelig. Å være omgitt av fantastisk fjernt landskap er dens definerende sjarm, som også tilfeldigvis er et område med enestående naturlig skjønnhet (AONB).

Det er imidlertid en fangst - hytter har et desperat behov for reparasjon og oppussing, og står for tiden i en tilstand av forfall. Mye arbeid må gjøres ettersom eiendommen for tiden ikke har drenering eller strøm og ligger i ruiner. Den har rennende vann og en gammel brønn foran huset ruiner.

Canaglaze - eiendom - Cornwall - Bodmin Moor - nedlagt - Poldark

Ridder Frank

Canaglaze er en gammel bakkegård og inkluderer tre steinhytter, en steinfjøs, hage og åker innenfor kjøpet. Begrunnelsen dekker rundt 4,8 dekar.

insta stories

Når huset er ferdig, kan det inneholde ett til to soverom og ett til to mottaksrom.

Du kan gå i fotsporene til Ross og co, og få tilgang til eiendommen ved grovbane. Hvis du kjører, kan den bare nås med en firehjulsdrift.

Området Bray Down hvor Canaglaze ligger er et område av spesiell vitenskapelig interesse (SSSI) på grunn av mange arkeologiske levninger, noen helt tilbake til bronsealderen. Naturelskere vil også sette pris på området på grunn av de forskjellige skapningene som lever på myren.

Denne eiendommen er tilgjengelig gjennom Ridder Frank (pris på søknad).

Ta en tur:

Canaglaze - eiendom - Cornwall - Bodmin Moor - hytter - Poldark

Ridder Frank

Canaglaze - eiendom - Cornwall - Bodmin Moor - Poldark

Ridder Frank

Canaglaze - eiendom - Cornwall - Bodmin Moor - inne - Poldark

Ridder Frank

Canaglaze - eiendom - Cornwall - Bodmin Moor - vindu - Poldark

Ridder Frank

Canaglaze - eiendom - Cornwall - Bodmin Moor - ruiner - Poldark

Ridder Frank

Få inspirasjon, ideer og råd uansett hvor du er! Følg oss på Facebook: Hus Vakre Storbritannia | Pinterest: Hus Vakre Storbritannia | Twitter: @HB | Instagram: @husvakkert

Katie Avis-RiordanJeg er nettforfatter på Country Living and House Beautiful

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.