'Super home' i Weybridge er høyden på luksus - eiendom til salgs

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Den har et oppvarmet svømmebasseng, boblebad og kinorom.

March House er definert som et "superhjem" av eiendomsmeglere, ikke bare for sin størrelse og arkitektur, men på grunn av de vakre omgivelsene.

Denne fem-roms eiendommen ligger på den grønne private eiendommen, St George's Hill i Weybridge, Surrey, og er luksuriøs på alle måter.

Eiendommen er opprettet av Hush Developments og designet av den avdelingsvinnende landskapsdesigneren Janine Pattison, og ligger på en 1,1 mål stor tomt og er av en moderne, Middelhavet stil, perfekt fremhevet av utsiden.

Høydepunktene på eiendommen inkluderer oppvarmet svømmebasseng, Jacuzzi, treningsrom og kinorom, inkludert innredning, dekorasjon, belysning, sitteplasser og full kinofunksjon.

Winkworth - March House Weybridge - ovenpå

Winkworth

March House har også tre mottaksrom, en formell spisestue og en vin vegg, med et temperaturkontrollsystem designet av den prisbelønte møbelprodusenten Ed Johnson.

Av suitene med fem soverom er to hovedsoverom, fire av suitene kan skilte med terrasser, mens tre har salongområder. Som et ekstra preg på eiendommens glamour, er badene utstyrt med luksusmerker.

insta stories

Det elegante interiøret er spredt over to etasjer, og har et fullt uttrekkbart vindu med dobbel høyde designet av arkitekten Ivan Maughan, som gjør at interiør og eksteriør kan blandes sammen - steingulvet på terrassen fortsetter uanstrengt inn i resepsjonen rom.

Winkworth - March House, Weybridge - trapp

Winkworth

Winkworth - March House, Weybridge - soverom

Winkworth

Begrunnelsen for March House viser vakre trær, planter og busker i modne hageanlegg. I tillegg er det et planterom, trippel garasje og plenvanningssystem.

Denne eiendommen er tilgjengelig for £ 7 950 000 gjennom Winkworth.

Få inspirasjon, ideer og råd uansett hvor du er! Følg oss på Facebook: Hus Vakre Storbritannia | Pinterest: Hus Vakre Storbritannia | Twitter: @HB | Instagram: @husvakkert

Katie Avis-RiordanJeg er nettforfatter på Country Living and House Beautiful

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.