M&S avslører årets bestselgende mat til jul

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Mens vi liker å tilbringe tid med våre kjære i julen, handler høytiden også om å ta seg tid til å nyte deilig mat.

Og det ser ut til at vi alle allerede haster med å få tak i ting for den store dagen.

Marks & Spencer har avslørt at kundene begynte å lete etter mat i oktober, og de har nå avslørt sin bestselgende mat - og det er definitivt en eklektisk blanding av smaker!

Fra og med smørbrød, forventer supermarkedet å selge over 3,6 millioner denne høytiden, og det er det ingen overraskelse at den klassiske Turkey Feast -smørbrødet er det mest populære, og forventer å selge 1,2 millioner helt.

Men det er vegansk No Turkey Feast -sandwich som har vært den mest populære nye smørbrødet for 2018.

Og de er imponerende Sjokolade furukegler er årets mest populære dessert takket være den sinnsykt deilige sjokoladesausfyllingen.

Tre, furu familie, anlegg, furu, bartrær, mat, nåletre,

m & s

KJØP NÅ £ 13, M&S

Og bortsett fra kalkun, har toppen av biff vært det mest populære kjøttet. I mellomtiden forventer M&S å selge 140 millioner stykker festmat, 10 millioner glass Prosecco, 720 tonn fylling og 500 000 liter ferdiglaget saus.

insta stories

Rett, Mat, Kjøkken, Roastbiff, Flat jernstek, Kjøtt, Rinderbraten, Oksemørbrad, Ingrediens, Svinekotelett,

M&S

KJØP NÅ £ 15, M&S

Og la oss ikke glemme griser i tepper, med 6,5 millioner ventet å bli solgt. Faktisk har M&S nettopp lansert to fot lange griser i tepper!

Vel, det er julen vår...


Fra:God rengjøring i Storbritannia

Victoria ChandlerVicky Chandler er redaktør for Delish UK, hvor hun fører tilsyn med den overordnede digitale strategien, oppskriftsutviklingen og den daglige driften av nettstedet og det sosiale.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.