Smaragdgrønn er fargen du kommer til å se overalt i 2020, ifølge designere

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Det er ingen mangel på fargespådommer når det gjelder designverdenen. For 2020 ga Pantone oss Classic Blue, Benjamin Moore fremhevet et inntrykk Tusenårig rosa, og Sherwin-Williams ble også blå-om enn mørkere-med Marine. Men hvis hundrevis av arbeidende designere har noe å si om det, er ingen av dem fargen vi vil se overalt i år - i stedet ser de grønt. Smaragdgrønn, spesielt.

Det vil si iflg 1.dibs årlig trendrapport, som den undersøker hundrevis av interiørdesignere som bruker online vintage -markedsplassen til. Hus vakkert fikk en første titt på årets undersøkelse, og i den sier 32% av respondentene at grønt er fargen i 2020 - blått kommer på andreplass, med 29% av stemmene.

Interiørdesign, Rom, Restaurant, Bygning, Møbler, Bord, Vegg, Arkitektur, Hus, Tak,
Smaragdgrønn flis i en restaurant av Eddie Lee.

Brittany Ambridge

Det er heller ikke alle 1stdibs som blir spurt - undersøkelsen inneholder også spørsmål om materialer, innkjøp og klienter. I tråd med

insta stories
2020 trender Hus vakkert spådd sent i fjor, naturlige materialer er alle raseri, med en 7% økning i designere som forutsier at vi kommer til å se mer tre i 2020 og mange siterer naturlige motiver og mønstre, så vel som materialer. Når det gjelder utførelser, forutsier 1stdibs -designere at messingduren dør, omtrent som Fortalte Jenny Kirschner Hus vakkertsent i fjor.

Undersøkelsen er kanskje mest interessant, og avslørte at designere gjør mer enn halvparten av sine kjøp på nettet - et sikkert tegn på de mange kildene som er tilgjengelige via netthandel nå. Utover det sier 49% av designerne at de handler gjennom Instagram.

Følg House Beautiful på Instagram.

Hadley KellerDigital direktørHadley Keller er en forfatter og redaktør med base i New York, som dekker design, interiør og kultur.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.