Beautiful House

Opskrifter + Kogebøger

Tre potter fra Ina

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

fad med skaldyrspotte

SEAFOOD POTPIE

Serverer 4 til 6

1/4 pund usaltet smør
1 1/2 kopper hakket gul løg (1 stort)
1 kop hakket fennikel
1/2 kop universalmel
4 kopper fiskefond eller muslingesaft
1/2 pund store rejer, skrællet og deveineret
1/2 pund havkammuslinger, skåret i halve vandret
1 spsk Pernod
1 spsk kosher salt
1 1/2 tsk friskkværnet sort peber
3 spsk tunge fløde
3/4 pund kogt frisk hummerkød
1 1/2 kopper frosne ærter (ikke "baby" ærter)
1 1/2 kopper frosne små hele løg
1/2 kop hakket fladbladet persille

TIL FAGTET

1 1/2 kopper universalmel
1 tsk kosher salt
1/2 tsk bagepulver
1/4 pund koldt usaltet smør, i tern
1/4 - 1/3 kop isvand
1 æg, pisket med 1 spsk vand eller tyk fløde, til ægvask

1. Smelt smørret i en stor sauterpande ved middel varme. Tilsæt hakket løg og fennikel og kog i 10 til 15 minutter, indtil løgene er gennemsigtige. Tilsæt melet og kog ved svag varme i 3 minutter mere, under lejlighedsvis omrøring.

insta stories

2. Imens bringes fonden i kog i en stor gryde. Tilsæt rejer og kammuslinger og kog i 2 minutter, indtil de er faste. Fjern skaldyrene i en stor skål med en hulske. Hæld 3 kopper af fonden i en målebæger og kassér resten.

3. Når melet er kogt i løg- og fennikelblandingen, tilsættes langsomt de 3 kopper bouillon, Pernod, salt og peber og simrer i 3 minutter. Rør den tunge fløde i.

4. Skær hummerkødet i mellemstore tern. Tilsæt hummeren i skålen med skaldyrene, tilsæt derefter de frosne ærter, frosne løg og persille. Hæld saucen over blandingen og smag til til krydderier. Hæld i en 9 x 13 x 2 bageplade og stil på køl.

5. Til wienerbrød blandes mel, salt og bagepulver i en foodprocessor udstyret med et stålblad. Tilsæt smørret og puls 10 gange, indtil smørret er på størrelse med ærter. Med motoren i gang, tilføj isvandet; behandle kun nok til at fugte dejen og få den bare til at falde sammen. Kom dejen på en meldrysset overflade og ælt hurtigt til en kugle. Pak dejen ind i plastik og lad den hvile i køleskabet i 30 minutter.

6. Forvarm imens ovnen til 375 grader.

7. Rul dejen ud, så den passer til bagepladen med ca. 1/4-tommer overlapning. Brug ægvask til at male fadets ydre kant. Læg dejen på den fyldte bageplade, og tryk let på den for at klæbe til ægvask. Pensl dejen med ægvask. Lav 4 eller 5 skråstreger i den, så dampen kan slippe ud. Læg fadet på en plade beklædt med bagepapir og bag i 1 time og 15 minutter, indtil toppen er gyldenbrun og fyldet bobler varmt.

Se den næste side for Ina's Hummer Potpie opskrift.

fad og ske med hummerpotte

James Baigrie

Hummerkage

Serverer 4 til 5

1 1/2 kopper hakket gul løg (1 stort løg)

3/4 kop hakket fennikel (1 fennikel pære)

1/4 pund usaltet smør

1/2 kop universalmel

2 1/2 kopper fiskefond eller muslingesaft

1 spsk Pernod

1 1/2 tsk kosher salt

3/4 tsk friskkværnet sort peber

3 spsk tunge fløde

3/4 pund kogt frisk hummerkød

1 1/2 kopper frosne ærter (ikke "baby" ærter)

1 1/2 kopper frosne små hele løg

1/2 kop hakket fladbladet persille

TIL FAGTET

3 kopper universalmel

1 1/2 tsk salt

1 tsk bagepulver

8 spsk kold frisk svinefedt, skåret i tern (1/4 pund)

8 spsk koldt usaltet smør, i tern

1/2 til 2/3 kop isvand

1 æg, pisket med 1 spsk vand eller tyk fløde, til ægvask

1. Svits løg og fennikel med smørret i en stor sauterpande ved medium varme, indtil løgene er gennemsigtige, 10 til 15 minutter. Tilsæt melet og kog ved svag varme i 3 minutter mere, under lejlighedsvis omrøring. Tilsæt langsomt bouillon, Pernod, salt og peber og lad det simre i yderligere 5 minutter. Tilsæt den tunge fløde.

2. Skær hummerkødet i mellemstore tern. Læg hummer, frosne ærter, frosne løg og persille i en skål (det er ikke nødvendigt at optø grøntsagerne). Hæld saucen over blandingen og tjek krydderierne. Sæt til side.

3. Til skorpen blandes mel, salt og bagepulver i en foodprocessor udstyret med et metalblad. Tilsæt spæk og smør og puls 10 gange, indtil fedtet er på størrelse med ærter. Med motoren i gang, tilføj isvandet; behandle kun nok til at fugte dejen og få den bare til at falde sammen. Kom dejen på en meldrysset overflade og ælt hurtigt til en kugle. Pak dejen ind i plastik og lad den hvile i køleskabet i 30 minutter.

4. Forvarm ovnen til 375 grader.

5. Del dejen i to og rul hver halvdel ud, så den passer til en 9 eller 9 1/2-tommer-runde med 2-tommer-høj ovnfast glas eller keramisk bagefad. Læg en skorpe i fadet, fyld med hummerblandingen, og top med den anden skorpe. Krymp skorperne sammen og pensl med ægvasken. Lav 4 eller 5 skråstreg i den øverste skorpe og bag i 1 time og 15 minutter, indtil toppen er gyldenbrun og fyldet bobler varmt.

Se den næste side for Inas Vegetable Potpie opskrift.

veggie potpie i en skål med en gaffel

James Baigrie

Grøntsagskage

Serverer 4

12 spsk usaltet smør (1 1/2 pinde)
2 kopper skiver gule løg (2 løg)

1 fennikelpære, top og kerne fjernet, tyndt skåret på tværs

1/2 kop universalmel

2 1/2 kopper god kyllingekraft

1 spsk Pernod

Klem safran tråde

1 1/2 tsk kosher salt

1/2 tsk friskkværnet sort peber

3 spsk tunge fløde

1 1/2 kopper store kartofler (1/2 pund)

1 1/2 kopper aspargespidser

1 1/2 kopper skrællede, 3/4 tommer ternede gulerødder (4 gulerødder)

1 1/2 kopper skrællet, 3/4-inch-terninger butternut squash
1 1/2 kopper frosne små hele løg (1/2 pund)

1/2 kop hakket fladbladet persille

TIL FAGTET

3 kopper universalmel

1 1/2 tsk kosher salt

1 tsk bagepulver

1/2 kop grøntsagsforkortelse

1/4 pund koldt usaltet smør, i tern

1/2 til 2/3 kop isvand

1 æg pisket med 1 spsk vand til ægvask

Flageret havsalt og revnet sort peber

1. Smelt smørret i en stor gryde ved middel varme. Tilsæt løg og fennikel og sautér, indtil de er gennemsigtige, 10 til 15 minutter. Tilsæt melet, reducer varmen til lav, og kog i yderligere 3 minutter under omrøring lejlighedsvis. Tilsæt langsomt bouillon, Pernod, safran, salt og peber, og bring det i kog. Lad det simre i yderligere 5 minutter, omrør lejlighedsvis. Tilsæt den tunge fløde og smag til. Saucen skal være stærkt krydret.

2. Kog kartoflerne i kogende saltet vand i 10 minutter. Løft ud med en sigte. Tilsæt asparges, gulerødder og squash i gryden og kog i kogende vand i 5 minutter. Dræn godt. Tilsæt kartofler, blandede grøntsager, løg og persille til saucen og bland godt.

3. Til wienerbrød blandes mel, salt og bagepulver i skålen i en foodprocessor udstyret med et metalblad. Tilsæt forkortelse og smør og bland hurtigt med fingrene, indtil hvert stykke er belagt med mel. Puls 10 gange, eller indtil fedtet er på størrelse med ærter. Med motoren i gang, tilføj isvandet; behandle kun nok til at fugte dejen og få den bare til at falde sammen. Hæld dejen ud på et meldrysset bord og ælt hurtigt til en kugle. Pak dejen ind i plastik og lad den hvile i køleskabet i 30 minutter.

4. Forvarm ovnen til 375 grader.

5. Fordel fyldet ligeligt mellem 4 ovnfaste skåle. Del dejen i kvarte og rul hvert stykke til en 8-tommer cirkel. Pensl ydersiden af ​​hver skål med ægvask, og læg derefter dejen ovenpå. Trim cirklen til 1/2 tommer større end toppen af ​​skålen. Krymp dejen for at folde den over siderne, tryk på den for at få den til at klistre. Pensl dejen med ægvask og lav 3 spalter i toppen. Drys med havsalt og revnet peber. Læg på en bageplade og bag i 1 time, eller indtil toppen er gyldenbrun og fyldet bobler varmt.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.