En kyllingefad til enhver lejlighed

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Denne riff på en klassisk fransk ret er ren magi - let nok til en tirsdagsspisning, men alligevel blændende nok til en lørdagsgodkendelse. HB -bidragyder Alex Hitz deler sin opskrift.

kylling veronique

Victoria Pearson

Serverer 6

ingredienser

2 pund udbenede, hudløse kyllingebryst (ca. 3 bryster), skåret i to på langs

1½ tsk salt

1 tsk stødt sort peber

4 spsk smør

1 kop hakket skalotteløg

4 dusin røde druer, skåret i halve

¾ kop Champagne eller anden mousserende hvidvin

½ kop tung fløde

2 spsk hakket frisk estragon

Rutevejledning

1. Kombiner kyllingen, 1 tsk salt og peber i en mellemstor skål og rør, indtil al kyllingen er fuldt belagt med salt og peber.

2. Smelt smørret i en stor, tyk gryde over medium varme. Når opskumningen har aftaget, tilsættes den krydrede kylling og sauteres, indtil den er gyldenbrun og gennemstegt, cirka 4 minutter pr. Side. Fjern kyllingen på et fad.

insta stories

3. Tilsæt skalotteløg i gryden og lad dem blødgøre i 1½ til 2 minutter uden at brune dem. Tilsæt druerne og lad dem stege med skalotteløgene, indtil de lige er opvarmet, cirka et minut mere.

4. Tilsæt champagne eller mousserende vin i gryden. Deglasér gryden ved at skrabe de brune stykker fra bunden af ​​gryden med en metalspatel. Skru varmen til høj, og lad blandingen koge, indtil den er reduceret med mindst halvdelen.

5. Rør fløde estragon og resterende ½ tsk salt i og hæld saucen ud over kyllingen. Server straks.

Godt at vide: Skalotteløg er nøglen til fadets dybde af smag, så hold øje med dem, når de laver mad. Tilsæt druerne, når skalotteløgene er gennemsigtige, men endnu ikke brune.

Alex HitzBidragyderAlex Hitz er kok og forfatter og forfatter til My Beverly Hills Kitchen: Classic Southern Cooking with a French Twist.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.