Beautiful House

Opskrifter + Kogebøger

Lela Roses lavendelis

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Mad, ingrediens, køkken, lilla, violet, fad, tallerken, fade, madlavning, opskrift,

Lela Roses lavendelis parret med hendes madeleines. Fotografering af Kelly Stuart.

2 kopper tung fløde

1 kop halv-og-halv

2/3 kop honning

1 1/2 spsk tørret lavendel

2 store æg

1/8 tsk salt

Bring fløde, halv-og-halv, honning og lavendel i kog i en 2-quart gryde over medium, omrør lejlighedsvis, fjern gryden fra varmen. Lad stejl, dækket, 30 minutter.

Hæld flødeblandingen gennem en finmasket sigte i en skål og kassér lavendel. Kom blandingen tilbage i renset gryde og varm op ved moderat varme, til den er varm.

Pisk æg og salt sammen i en stor skål, tilsæt 1 kop varm flødeblanding i en langsom strøm og visp. Hæld den resterende varme flødeblanding i gryden og kog ved moderat lav varme under omrøring konstant med en træske, til den er tyk nok til at belægge skeen, cirka 5 minutter (lad ikke koge).

Hæld vaniljesaus gennem en sigte i en anden skål og afkøl helt under omrøring lejlighedsvis. Chill, tildækket, indtil koldt, mindst 3 timer.

insta stories

Frys vaniljesaus i ismaskine. Overfør is til en beholder og stil den i fryseren til den er fast.

Klik for flere underholdende tips og tricks fra Lela Rose

Sarah BrayBidragyderSarah Bray var en stilforfatter for Town & Country.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.