Ina Garten græsk Panzanella opskrift

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Ved at kombinere to af hendes yndlingsopskrifter, skaber Ina en salat, der er perfekt til frokost eller som tilbehør til aftensmaden.

græsk salat med tomater
Serverer 6

God olivenolie
6 kopper (1 tommer terninger) fransk eller italiensk brød, frisk eller daggammelt
Kosher salt
1 drivhus agurk (ikke skrællet)
1 rød peber, i store tern
1 gul peber, i store tern
1 pint kirsebær- eller druetomater, halveret
1/2 lille rødløg, skåret i halve omgange
1/2 pund fetaost, i tern
1/2 kop Calamata oliven, udstenet

TIL VINAIGRETTE:

2 fed hvidløg, hakket
1 tsk tørret oregano
1/2 tsk Dijon sennep
1/4 kop god rødvineddike
1/2 kop god olivenolie
1/2 tsk friskkværnet sort peber

1. Varm 3 spiseskefulde olivenolie op i en stor sauterpande. Tilsæt brødet og drys med salt; kog over svag til medium varme, kaster ofte i 5 til 10 minutter, indtil de er pænt brune.

2. Skær imens agurken på midten i længderne og tag frøene ud med en lille ske. Kassér frøene og skær agurken 1/4 tommer tyk og læg den i en stor skål. Tilsæt rød peber, gul peber, tomater og rødløg.

insta stories

3. Lav derefter vinaigrette: Læg hvidløg, oregano, sennep og eddike i en lille skål og pisk det sammen. Pisk konstant, tilsæt langsomt olivenolien til en emulsion. Tilsæt 1 tsk salt og peber og smag til til krydderier.

4. Tilsæt feta, oliven og kogte brødterninger i skålen med salaten og tilsæt vinaigrette og rør let. Sæt til side i 30 minutter, så smagene blandes. Server ved stuetemperatur.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.