Alex Hitz Chicken Country Captain Opskrift

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

hønselands kaptajn

John Kernick

Georgien i tankerne. Atlanta, faktisk. Min mors køkken, omkring 1975, og gæster kommer til frokost. Det er en lørdag i marts, og det bliver en buffet til 50. Det var første gang, jeg nogensinde havde hørt ordene "Chicken Country Captain", og jeg vil aldrig glemme det. Det navn!

Denne ret, selvom den har en zillion ingredienser, er super nem og kan fodre en hær. Og det er virkelig smukt, specielt og imponerende. Du vil se, hvor tilfredsstillende det er at klare det og se alle disse smukke ting komme sammen. Forbered det i det mindste en hel dag før du serverer det, for at sikre at alle de fantastiske ingredienser har en chance for at lære hinanden at kende. Men vær opmærksom på: Chicken Country Captain fryser vidunderligt, så du nemt kan forberede det på forhånd for at sikre, at du har det lige ved hånden til det, når som helst. Forseglet rigtigt, det vil holde i hvem-ved-dog længe, ​​men tro mig, det er lang tid-og det bliver bare bedre, jo længere smagene stejler sammen.

insta stories

En lille smule historie: Denne ret, eller i det mindste dens forfader, er et biprodukt fra krydderihandelsveje fra 1700-tallet og var sandsynligvis en kolonial favorit, der tog sin vej fra Charleston op gennem landet - lige så hurtigt som karryen fra Indien landede i land. Selvom mit er inspireret af sin klassiske forgænger, er det revolutionerende i smagen og taget til det yderste - revved, siger jeg beskedent, for nutidens madglæder. Jeg har serveret det mange gange for at anmelde anmeldelser.

Når du gør det, gør dig selv en tjeneste og følg opskriften til et T. Sved de små detaljer - de er der af en grund. Mål korrekt. Du behøver ikke at blive fancy med pølsen - Jimmy Dean almindelig bulk er lige den rigtige. Sørg for, at alle dine krydderier er friske og nye; det vil gøre en kæmpe forskel. Og vær forsigtig med først at stege kyllingen først og derefter lægge den til side, kun delvist kogt. Væsken, kyllingen frigiver, når den er færdig med tilberedningen i gryden, er en integreret del af fadets smag og konsistens. Frygt ikke - det hele forklares i opskriftens trin.

Lad mig vide, hvordan det går - du kan kommentere herunder. Jeg ville elske at høre, hvad din familie og gæster siger. God madlavning!

ingredienser

Giver 12 til 16 portioner

1 pund bulk svinekødspølse, mild

3 pund udbenede, hudløse kyllingebryst

2 pund udbenede, hudløse kyllingelår

2 tsk plus 1 spsk salt, delt

2 tsk stødt sort peber, delt

1½ pinde (12 spsk) saltet smør, delt

3 kopper hvide eller gule løg i tern

1 kop rød hakket peberfrugt i tern

1 kop selleri i tern i tern

2 spsk hakket hvidløg

1½ spsk mørkt brunt sukker

1 spsk karrypulver

1½ tsk tørret timian

¾ tsk stødt spidskommen

2 tsk hakket frisk ingefær

¾ kop mel

2½ dl tomater, skrællede (jeg bruger dåser af god kvalitet)

5½ dl kyllingekraft

2½ dl hvidvin

½ kop citronsaft

1 spsk æblecidereddike

2 kopper gyldne rosiner

4 kopper kogt ris

¾ kop snittet purløg

1½ dl ristede mandler i flis

½ kop hakket persille

Rutevejledning

1. I en stor, tyk stegepande over medium høj varme, brun pølsen, bryd den fuldstændigt op, og afløb derefter det overskydende fedt. Reservere.

2. Vask kyllingebrystene og lårene og dup dem tørre. Læg dem i en blandeskål og smør med 2 tsk salt og 1 tsk sort peber.

3. I en anden stor, tung stegepande over medium varme, smelt 4 spiseskefulde af smørret. Når opskumningen er aftaget, tilsættes kyllingen og svitses i portioner på begge sider, indtil den er brun på overfladen, men stadig rå indeni, cirka tre minutter pr. Side. Fjern kyllingen fra varmen, lad den hvile i mindst fem minutter, og skær den derefter i stykker på cirka 1½ tommer og reserver den i en skål. Du skal ikke bekymre dig om, at kyllingen stadig er rå indeni, da den senere bliver færdig.

4. Smelt de resterende 8 spsk smør i en stor, tung gryde over medium varme. Når opskumningen er aftaget, tilsættes løgene og sauteres i tre minutter, indtil de begynder at blive bløde. Tilsæt derefter peberfrugt og selleri, og svits i yderligere tre minutter. Tilsæt hvidløg, den resterende spiseskefuld salt, den resterende teske peber, det mørkebrune sukker og karry, timian, spidskommen og ingefær og fortsæt med at sauter disse ingredienser, indtil løgene er gennemsigtige, cirka fire til otte mere minutter. Tilsæt den kogte pølse, derefter melet, og rør blandingen grundigt. Det bliver meget tykt.

5. Tilsæt tomater, kyllingekraft, vin, citronsaft, eddike og rosiner og bring blandingen i kog. Skru ned for varmen og lad det simre i yderligere fem minutter.

6. Tilsæt kyllingen og lad blandingen simre i yderligere fem minutter, indtil kyllingen er helt gennemstegt, og sluk derefter for varmen. Rør de kogte ris, purløg, mandler og persille i og server det med smørret crusty franskbrød.

Rettelse: En tidligere version af denne opskrift krævede en spiseskefuld peber i trin 4. Den korrekte mængde er en teske.

Alex HitzBidragyderAlex Hitz er kok og forfatter og forfatter til My Beverly Hills Kitchen: Classic Southern Cooking with a French Twist.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.