Porchetta Opskrift fra Tyler Florence

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

belagt porchetta i skiver

John Lee

Serverer 6 til 8

Spørg slagteren om et udbenet, midtskåret svinekød med maven og skindet fastgjort. Enhver god slagter ved, hvordan man korrekt forbereder en til dig.

ingredienser

2 spsk ekstra jomfru olivenolie

3 mellem gule løg, skrællet og groft hakket

3 kopper sennepsgrønt, skyllet godt, med eventuelle hårde stilke fjernet og groft hakket

½ brød daggammelt levainbrød, skåret i stykker på 1 tommer, cirka 2 kopper

1 kop gyldne rosiner

1 tsk vild fennikel pollen

1 5-pund udbenet flæskesteg, med maven og skindet fastgjort

Groft salt og friskkværnet peber

Rutevejledning

1. Forvarm ovnen til 325 grader.

2. I en stor sauterpande opvarmes olien ved middelvarme. Tilsæt løgene og kog i 10 til 15 minutter eller indtil de er karamelliseret, omrør lejlighedsvis. Tilsæt sennepsgrøntene og rør sammen med løgene i fem minutter, indtil grønne er mørknet og er visne.

insta stories

3. I en stor skål kombineres løg - sennepsgrøn blanding med brød, rosiner og fennikelpollen og omrøres, indtil det er godt blandet.

4. Skyl stegen og dup den tør. Smag stegen til med salt og peber. Fordel løg - sennepsgrøn blanding generøst mellem stegen og maven.

5. Rul stegen forsigtigt og bind hver anden centimeter med køkkenstreng, og hold fyldet intakt.

6. Læg stegen i en bradepande, der passer til en rist. Kog stegen uden låg i to timer, eller indtil en indre temperatur på 155 grader er nået ved stegtens tykkeste punkt.

7. Dæk stegen med folie og lad den hvile i 10 til 15 minutter, før den skæres i skiver.

En note om fennikel pollen:

Fennikel er en meget smagfuld urt, der er en af ​​de vigtigste ingredienser i absint. Men det er næppe eksotisk - det vokser vildt ved siden af ​​vejen nær vores hus. Fennikelpollen er den mest potente form for planten og passer perfekt til porchettaen. Hvis du ikke kan finde det i krydderisektionen på dit lokale marked, kan du bestille det på fennelpollen.com.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.