De 50 beste tipsene for å få hjemmet ditt superorganisert

instagram viewer

Det virker motstridende for kampen mot rot til ca.les et sted der du legger igjen hauger med ting. Men akkurat som et stykke mørk sjokolade kan tilfredsstille din søte tann (og hjelpe deg med å unngå sukkerbing senere), a dedikert sted for dagligvarer er stoppgapet som forhindrer at hele hjemmet ditt til slutt ser ut som en tornado slå den..

Siden det ofte er for enkelt å bare kaste ting hvor som helst, snu manuset og gjøre det vanskeligere å forårsake en haug. "Plasser en plante, en figur eller et innrammet bilde på sidebordene, eller legg en bordløper eller midtpunkt til et spisebord," sier den profesjonelle arrangøren Maeve Richmond.

Eliminer floker, bulker og rotete hauger når hvert halskjede og øredobber har en individuell krok. Ved å innramme tavlen og male den i en myk, innbydende farge, fungerer den som veggkunst og blir ikke lagret som en brukbar stil.

Se mer på The 36th Avenue »

Fest små søppelbøtter med limbånd på skapdører for å skape et hjem for varme verktøy, børster og hårbånd. En magnetisk stripe holder bobby pins, neglklippere og pinsett fra å gå seg vill.

insta stories