Luksus herskapshus til salgs

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Vil du ha en 9-roms, tudor eiendom bygget for en lakrismagnat for bare 299 000 dollar?

Har du noen gang drømt om å eie en vidstrakt eiendom som passer for en Dowager -grevinne, men sukket og trodde det var håpløst uten en ekstra arv å spare? Som det viser seg, er det ikke (så lenge du er villig til å flytte, selvfølgelig).

Mange eldre, tidligere industribyer i Nordøst og Midtvesten har bemerkelsesverdig utsmykkede, historiske boliger som selger for brøkdeler av den verdsatte prisen. Ta Megan og Michael Desrosiersfor eksempel, som flyttet fra Charleston til et vakkert fire-roms, 3544 kvadratmeter hjem i Brunswicks historiske distrikt for 425 000 dollar, og fikk dobbelt så mye plass de hadde hjemme for halve pris.

Og det er mange av disse såkalte "bargain herskapshusene" på markedet i dag. Her presenterer vi et utvalg av noen av de mest utrolige tilbudene, valgt fra områdene som eksperter sier har de aller beste perlene.

insta stories

1. Brunswick, Georgia, 6 soverom, 3208 kvadratmeter

Anlegg, eiendom, hus, hjem, eiendom, bygning, boligområde, dør, veranda, eiendom,
bargainmansion
Interiørdesign, Rom, Tak, Interiørdesign, Bilderamme, Sofa, Husplante, Hardved, Bue, Maling,

Med perfekt velstelte hageanlegg, en gyngestol foran verandaen og peismantler inn hvert rom, fanger dette koselige, men romslige viktorianske familiehuset selve essensen av søte sørlige sjarm. Og kl $249,900, det er ganske stjele.

2. Detroit, Michigan, 8 soverom, 4,2 bad, 5500 kvm

Trapper, grønn, brun, anlegg, hus, vindu, hjem, eiendom, eiendom, dør,
Tre, interiørdesign, rom, grønt, eiendom, tekstil, vegg, blad, hjem, interiørdesign,
Rom, belysning, interiørdesign, eiendom, tak, gulv, møbler, stol, hjem, interiørdesign,

Dette elegante herskapshuset fra 1902 inkluderer en slående trapp og et koselig landingsvindu, en stue med staselige innebygde bokhyller og en enorm entré oversvømmet med naturlig lys. Alt for $294,500.

3. [lenke href = ' http://www.trulia.com/property/3132929677-Lindenwood-Park-6494-Scanlan-Ave-Saint-Louis-MO-63139#photo-20' link_updater_label = 'ekstern' target = '_ blank']Saint Louis, Missouri, 5 soverom, 3 bad, 2742 kvm

Anlegg, Hus, Hjem, Eiendom, Eiendom, Veranda, Dør, Boligområde, Bygning, Hage,
Tre, rom, interiørdesign, gulv, eiendom, møbler, vegg, hjem, tak, løvtre,
Tre, løvtre, belysning, rom, gulv, interiørdesign, gulv, eiendom, beis, bord,

Dette tradisjonelle koloniale hjemmet kombinerer virkelig gammeldags glamour med moderne komfort. Den store foajeen, musikkrommet og salongen sørger for at du kan få den mest raffinerte ettermiddagen te-økter, mens det renoverte spisekjøkkenet og rikelig med rengjøringsplass betyr at du ikke trenger å ty til 19th-århundre rengjøringsteknikker. Til $299,900, det er ganske kupp.

4. Brunswick, Georgia, 5 soverom, 3 bad, 4554 sq ft

Anlegg, hus, eiendom, hjem, boligområde, eiendom, veranda, bygning, dør, treverk,
Rom, interiørdesign, stue, hjem, tak, sofa, gulv, interiørdesign, ildsted, hus,
Interiørdesign, Rom, Gulv, Eiendom, Stue, Gulv, Tak, Hjem, Møbler, Interiørdesign,

Jane Macons historiske hjem i plantasjestil er så eiendommelig som mulig. Med 11-fots tak, 8 peiser, en veranda i både første og andre etasje, og til og med en nydelig frittliggende hytte på gården, ligner det mer der ens eventyrgudmor ville bo. Og den kan bare være din $289,000.

5. Saint Louis, Missouri, 5 soverom, 4 bad, 2904 kvadratmeter

Tre, vindu, anlegg, grønt, eiendom, hus, hjem, fasade, eiendom, bygning,
Treet, Treaktig plante, Stamme, Park, Skygge, Busk, Løvfellende, Skog, Gatemøbler, Avfallsbeholder,

En intrikat dekorert veranda i andre etasje og et enormt dekk med utsikt over en 1/2 mål stor tomt er hovedfasilitetene til denne jazzalderen, familieorienterte enklaven i en pittoresk, trekantet gate. Og kl $199,000Det er også det laveste funnet på listen vår.

6. Toledo, Ohio, 9 soverom, 5,5 bad, 8 381 kvadratmeter

Interiørdesign, tre, rom, tak, trapper, løvtre, gulv, beis, interiørdesign, tregulv,

Dette Tudor-mesterverket fra 1901 inkluderer et gullbladet tak, en massiv mahogni-stue og en kvart saget eiketrapp som leder opp til et fantastisk glassvindu i andre etasje. Men herskapshuset har også en fristende historie. Det ble opprinnelig bygget for en lakrismagnat og beskytter av kunsten som faktisk gikk konkurs med å bygge huset. Med utrolige 9 soverom og 5,5 bad for bare $299,900, du har absolutt ingen risiko for å lide den samme skjebnen.

Passer noen av disse rimelige eiendommene dine? Gi oss beskjed om hvilken som er din favoritt i kommentarene nedenfor!

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.