Amerikas mest romantiske hotell

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Gå inn i dette 1800-tallet Newport, Rhode Island, herskapshus som er blitt et boutiquehotell, og du vil føle at du har blitt transportert til en annen tidsperiode, komplett med en lobby i Gilded-Age dekorert med gullakenter, luksuriøse lysekroner og moderne tre gulv

Går igjennom The Chanler at Cliff Walk og bor i de sjarmerende rommene, vil du snart innse hvorfor Condé Nast Traveler leserne stemte dette historiske etablissementet 2016s mest romantiske hotell i Amerika.

Eiendom, rom, tregulv, gulv, løvtre, interiørdesign, bygning, møbler, tak, laminatgulv,

Hilsen av The Chanler at Cliff Walk

Chanler ble opprinnelig bygget av kongressmedlem i New York John Winthrop Chanler i 1873, men huser nå 20 rom med elegant tema, hver designet rundt en bestemt periode, fra fransk provins til gresk Vekkelse.

Soverom, eiendom, rom, møbler, interiørdesign, seng, bygning, suite, sengeramme, eiendom,

Hilsen av Chanler på Cliff Walk

Å forestille seg at Chanler bygde det han kalte sin "hytte" for $ 30 000, er virkelig fantastisk i forhold til dens overdådige følelse i dag.

insta stories
Soverom, rom, eiendom, møbler, seng, interiørdesign, bygning, sengeramme, tak, laken,

Hilsen av The Chanler at Cliff Walk

Å bo på Chanler på Cliff Walk føles som om du bor i en liten bed and breakfast takk til sin førsteklasses service, mens du i virkeligheten er på en eventyrferie i et herskapshus-ikke så stort avtale!

Dette er den typen drømmende rom som får deg til å ønske å bli på en permanent ferie.

Soverom, rom, seng, møbler, eiendom, interiørdesign, sengeramme, laken, bygning, gardin,

Hilsen av The Chanler at Cliff Walk

Ikke gå glipp av å spise på restauranten på stedet Krydret pære, en av de mest romantiske stedene på hotellet med utsikt over Easton Bay. Restaurantens berømte seks- eller ni-retters smaksprøvermeny i New England er et must-have.

Rom, restaurant, møbler, interiørdesign, bygning, tak, arkitektur, bord, funksjonshall, midtpunkt,

Hilsen av The Chanler at Cliff Walk

Rom, eiendom, bygning, møbler, hus, interiørdesign, hjem, eiendom, soverom, arkitektur,

Hilsen av Chanler på Cliffwalk

Trenger vi å si mer? Pakk kofferten din fordi dette er din neste destinasjon for den romantiske ferien du har tenkt å planlegge!

Fra:Country Living USA

Madison AlcedoAssisterende redaktørMadison Alcedo var assisterende redaktør på WomansDay.com og Redbookmag.com.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.