De 8 beste kjæledyrtrappene for å være snill mot pelsbabyens ledd

instagram viewer

For de minste hunderasene, spesielt de som liker å tilbringe dagene med å sove på favorittbiten sin eller sofaen, er tre trinn på trappen avgjørende. Trinnene er også lette for potene med sin myke, teppebelagte funksjon.

Og for noen er to trinn mer enn nok. Spesielt hvis du har en større rase hund som sliter med kne- eller hofteproblemer, vil flere trinn være for mye for dem eller ikke tilby nok plass, så denne forenklede trappen er veien å gå.

Teppebelagt og myk på potene, denne rampeløsningen er perfekt for kjæledyr som sliter selv i trapper, enten det er på grunn av alderdom eller til og med synsproblemer som forårsaker trinn opp og ned for å forårsake problemer.

For en sammenleggbar kjæledyrtrapp som kan kollapses og gjemmes bort når den ikke er i bruk, elsker vi denne bærbare trappekrakken fra Silly Millie. Super allsidig, denne plukken kan også brukes til mennesker som trenger et løft mot en høy hylle!

PETMAKER sammenleggbare kjæledyrtrapper er solide og holdbare for å gjenskape utseendet og følelsen til tretrapper du kanskje allerede har hjemme.

insta stories

Vi må elske et produkt med to formål, spesielt når det kommer til kjæledyrenes behov. Både valper og små raser vil føle seg hjemme med denne koselige lille gjemmevei-trappkombinasjonen.

Superenkel og lett, denne PupSTEP fra PetSafe er ideell for å flytte fra sted til sted - perfekt for hunder og katter som aldri er fornøyd på samme sted for lenge!