'Outlander'-fans kan ikke holde tilbake begeistringen etter Sam Heughans "fantastiske" nyheter

instagram viewer

Folkens, Sam Heughan har nettopp lagt til en ny tittel til sitt stadig voksende litterære imperium.

Bare noen måneder unna Outlander sesong 7 premiere, overrasket skuespilleren fansen med en spesiell kunngjøring 23. april. Han var vert for en Instagram Live med en annen Outlander rollebesetning og Menn i kilt medstjerne Graham McTavish, der duoen avslørte den kommende utgivelsen av sin nyeste bok. Tittel Clanlands in New Zealand: Kilts, Kiwi and an Adventure Down Under, deres siste prosjekt kommer i hyllene senere denne høsten 7. november. Dessuten er både trykk og lydbok versjoner er allerede tilgjengelige for folk å forhåndsbestille.

"Katten er ute av sekken! 📚🐱 (Ikke helt sikker på hvorfor det var der inne?!),» skrev han etter å ha lagt ut chatten til rutenettet hans. "'Clanlands - In New Zealand' er nå tilgjengelig for forhåndsbestilling... Link i historier!"

instagram ikonSe hele innlegget på Instagram

Mellom en ny sesong av Outlander sendes snart og den kommende utgivelsen av rom-com Elske igjen, Sams siste nyheter gjorde leserne i ekstase for ham. De fortsatte med å gratulere ham og Graham i kommentarfeltet, og delte hvor begeistret de var for boken.

insta stories

"Klanlands i New Zealand"

"Klanlands i New Zealand"

Forhåndsbestill nå på Amazon

"Takk, Sam og Graham, for at du gir oss mer å se frem til! Vi elsker deg! ❤️👏👏👏," skrev en person på Instagram. «Fantastisk og gratulerer 🥳 Elsker omslaget og gleder meg til å lese 🏴ꠀ 🏴, sier en annen bruker. "Gratulerer folkens!! Gleder meg til å lese!!» utbrøt en annen følger.

Så, hva vil egentlig Clanlands i New Zealand handle om? Ifølge bokens offisielle nettsted, følger den dem mens de utforsker «et land som Graham kaller hjem, og som Sam har lengtet etter å besøke». Pressen slipp videre deler at de to vil "fordype seg" i historien, maten og landskapene som finnes i hele New Sjælland... alt fra bobilen deres.

Fansen vet kanskje også at dette ikke er den eneste tittelen Sam og Graham har skrevet sammen. De har tidligere samarbeidet om Clanlands: Whisky, Warfare and a Scottish Adventure Like No Other i 2020 og The Clanlands Almanac: Sesonghistorier fra Skottland i 2021. Clanlands i New Zealand vil markere den tredje tittelen i serien.

Nå, skulle dette bli en pre-markør for Menn i kilt sesong 2, vil seerne være like begeistret over prospektet.

Fra: God rengjøring USA
Hodebilde av Adrianna Freedman
Adrianna Freedman

Redaksjonsassistent

Som underholdnings- og nyhetsredaksjonsassistent for God rengjøring, Adrianna (hun/henne) skriver om alt på TV, filmer, musikk og popkultur. Hun ble uteksaminert fra Yeshiva University med en B.A. i journalistikk og et bifag i bedriftsledelse. Hun dekker programmer som The Rookie, 9-1-1 og Greys anatomi, men når hun ikke ser det siste programmet på Netflix, tar hun kampsport eller drikker for mye kaffe.