7 beste kaffeadventskalendere for julen 2023

instagram viewer

Denne utsolgte adventskalenderen har 24 velsmakende håndverkskaffer, som gir deg alt du trenger for den festlige susen. Det er to kalendere å velge mellom, og ikke glem å velge om du vil ha bønner eller cafetière-alternativet før du kjøper.

Start dagen med en kopp juleglede takket være The Brew Companys kaffeadventskalender. Hver av de 24 individuelle posene inneholder en porsjon kaffebønner, med smaker fra land inkludert Peru, India og Tanzania. Nyt en kopp med kjøttdeig.

Ta dine festlige gaver til neste nivå i år. Vi elsker Blue Gooses øko-kalender, som inneholder 24 plastfrie og hjemmekomposterbare Nespresso-kompatible pods. Det er til og med et gullegg skjult i noen kalendere; premiene inkluderer kaffeabonnement og Nespresso-maskiner. Du må være med for å vinne den.

Ingenting er så koselig som en dampende kopp kaffe på kalde vintermorgener. Med 24 vinduer som kan åpnes, finner du forskjellige poser med malt kaffe bak hver dør. Smaker å prøve inkluderer colombiansk, amaretto-kaffe, irsk krem, fransk vanilje, mokka og hasselnøtt.

insta stories

Denne kaffe-adventskalenderen gir en daglig dose med feststemning i oppkjøringen til juledag, og inneholder 24 kapsler fra noen av de beste britiske kaffebrennerne. Den er kompatibel med Nespresso-maskiner.

Gjør deg klar til å klirre helt frem til jul med Harrods' kaffekapsel-adventskalender. Kaffeputene er tilgjengelige for kjøp nå, og viser frem seks forskjellige blandinger med sesongmessige smaksnoter som kanel, brente kastanjer og karamell.

Kaffeelskere, glede deg! Denne bønne-adventskalenderen, designet av en liten bedrift, inneholder 20 forskjellige kaffer med én opprinnelse, to bestselgende signaturblandinger og to festlige blandinger i begrenset opplag laget av en mester stekeovn.


Lisa Joyner er Senior Digital Writer ved House Beautiful UK og Country Living UK, hvor hun er opptatt med å skrive om hjemmet og interiør, hagearbeid, hunderaser, kjæledyr, helse og velvære, landskapsnyheter, inspirasjon til små rom og de hotteste eiendommene på markedet.