Hollywood -regissøren Roland Emmerich lar sitt utrolig rare London hjem

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Et Hollywood -hjem har normalt konnotasjoner av glamour, luksus og stil, men kanskje ikke kontroversielle diktatorer fra verdenshistorien.

Men det er her Roland Emmerich, regissør for blockbuster -filmer Uavhengighetsdag, Godzilla og Stargate, har brutt formen med sitt Knightsbridge-hjem som tilbys for kortleie.

Det er flere bisarre aspekter ved hjemmet. Den ene er den store veggmalerier pryder veggene som viser Saddam Hussein og styreleder Mao. En annen er voksverket til pave Johannes Paul II i et skap under trappen!

Det eksentriske hjemmet har også et skrivebord laget av vingen på et Dakota-fly fra andre verdenskrig, gardiner laget av 150 år gamle brudekjoler, en studie med tavlevegger og en utendørs seng.

Rekkehuset med fem soverom er i stil med et filmsett med skreddersydde veggmalerier, ornamenter og myke møbler som sitter ved siden av unike kunstverk og møbler overalt.

Roland Emmerich Knightsbridge -eiendom - pave John

Kinleigh Folkard og Hayward

Spredt over 4551 kvadratmeter, er det tre mottaksrom, fem bad, et frokostområde og kjøkken med åpen planløsning, to studier, to private terrasser og selvfølgelig et kinorom.

insta stories

Brompton Square -eiendommens førsteklasses beliggenhet er også et åpenbart trekkplaster. Noen synes kanskje eiendommen litt for mye, men filmfanatikere og de med dristige personligheter kan sette pris på den sære naturen.

Daniel Bickerdike, leiesjef ved KFH South Kensington, sa: 'Muligheten til å bo i et så unikt hjem kommer ikke så ofte.

'Fra veggmalerier og ornamenter inspirert av skikkelser fra verdenshistorien til pave Jean Paul II som sitter i skap under trapper, vil beboerne bli like utfordret, fascinert og underholdt av innredningen gjennom dette eiendom.'

Alle regninger og Wi-Fi er inkludert i leien.

Denne eiendommen er tilgjengelig for £ 34,666 pcm/ £ 8,000 pw through Kinleigh Folkard og Hayward.

Ta en tur:

Roland Emmerich Knightsbridge -eiendom - Formann Mao veggmaleri

Kinleigh Folkard og Hayward

Roland Emmerich Knightsbridge eiendom - kino

Kinleigh Folkard og Hayward

Roland Emmerich Knightsbridge eiendom - studie

Kinleigh Folkard og Hayward

Roland Emmerich Knightsbridge -eiendom - spisestue

Kinleigh Folkard og Hayward

Roland Emmerich Knightsbridge eiendom - terrasse

Kinleigh Folkard og Hayward

Roland Emmerich Knightsbridge eiendom - eksteriør

Kinleigh Folkard og Hayward

Få inspirasjon, ideer og råd uansett hvor du er! Følg oss på Facebook: Hus Vakre Storbritannia | Pinterest: Hus Vakre Storbritannia | Twitter: @HB | Instagram: @husvakkert

Katie Avis-RiordanJeg er nettforfatter på Country Living and House Beautiful

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.