Zoopla avslører 5 boliger til salgs med vakre hager

instagram viewer

Denne tradisjonelle tomannsboligen, som ligger i den naturskjønne kystbyen Buckie, har ubegrenset utsikt over Moray Firth, fire soverom, utsmykkede flisgulv, en brølende peis og en fantastisk hage med klatrende blomster.

Denne eiendommen er for tiden på markedet for £ 210 000 med Grigor & Young Solicitors and Estate Agents via Zoopla.

Vi knuser på uterommet, som inkluderer en gårdsplass, frukttrær, Peter Rabbit-stil grønnsak lapp, asfalterte stier, busker, busker og flere steinbygde uthus. Enten du liker hagearbeid eller bare vil ha et sted å hvile deg i solskinnet, treffer denne plassen stedet.

Over i Kidderminster, Worcestershire, er dette eneboligen fylt med sjarm. I tillegg til romslige rom og unike møbler (for eksempel de hengende kaffekoppene på kjøkkenet), har den et godt ivaretatt uteareal.

Denne eiendommen er for tiden på markedet for £ 220 000 med Shipways via Zoopla.

Hagen er ganske tilfredsstillende her, takket være sikrede grenser, grønne flekker, blomst senger, en dam og uberørte plener. Det er det perfekte stedet for å kose seg etter en lang dag.

insta stories

Over i Dunrossness, Shetland, har denne nydelige hvite hytta fantastisk panoramautsikt over det sørlige fastlandet mot Spiggie Loch. Et tomt lerret, det er den ideelle eiendommen for noen med en visjon om å gi den litt TLC.

Vi er sikre på at nye eiere vil bli forelsket i de ekspansive hagene, som inkluderer en nydelig grønnsakspleie.

Denne eiendommen er for tiden på markedet for £ 138 000 med Arthur & Simpson via Zoopla.

Nå er det en imponerende utsikt! Andre steder utenfor er det også et eget inngjerdet område med drivhus, lekeområde og praktisk pottebod.

Leter du etter et hus du kan modernisere? I Swansea har denne rimelige eneboligen en frontstue, stue/spisestue, kjøkken og fire soverom som alle kan gjøre med litt oppdatering. Hovedtrekket må imidlertid være hagen, som har modne trær, busker og et skur.

Denne eiendommen er for tiden på markedet for £ 210 000 med Dawsons via Zoopla.

Det er plass til å underholde venner ute, pluss en romslig plen som barna kan glede seg over. En drømmende setting i et drømmende kystområde.

På markedet for 195 000 pund, denne Somerset eiendom har de mest innbydende hagene. Det kan trenge litt oppdatering inne, men ikke la det avskrekke deg: den har en misunnelsesverdig og sjenerøs hjørnetomt, den har to mottaksrom, en kjøkken og et uteområde fullpakket med farger.