10 receptov na dezert z ružového vína - letné recepty na dezert

instagram viewer

Ak hľadáte osviežujúcu sorbetovú chuť, prečo nevyskúšať rosé? Tento dezert je jednoduchou kombináciou rosé, malín a cukru a môžete ho začať používať okamžite. Dôrazne odporúčame naliať viac vína na vrch, pretože prečo nie?

Via úplne chutné

Tieto gumové medvedíky sú na jedenie takmer príliš roztomilé! Nielenže sú naplnené ružovým, ale obsahujú aj extrakt zo šampanského, takže z oboch nápojov dostanete to najlepšie.

Via Kirbie's Cravings

Na to, aby ste získali tento pekný koláč, nemusíte byť odborní pekári! Ak máte hrnček na kávu a a mikrovlnná rúra, všetci ste pripravený. Pridajte svoje obľúbené ružové do koláčovej zmesi, nechajte ho variť iba jednu minútu a hurá! Máte lahodne zhovievavý dezert (s najľahším vyčistením, aké kedy bolo).

Via Kirbie's Cravings

VIAC: S týmto geniálnym trikom z päťdesiatych rokov zakaždým dokonale upečiete koláč

Tieto päťzložkové vínne nanuky sú všetkým, čo v horúci letný deň potrebujete. Skombinovať citrón, vanilka, cukor, jahody a samozrejme rosé, a tieto sladké dobroty sa hodia. Hovorte o osviežení.

Cez nákupnú mamu

insta stories

Dobre, tak toto je v podstate len vymyslený kokteil, ale musíte uznať, že cukrová vata namočená v šampanskom znie dosť neodolateľne! Aj keď si tento špeciálny nápoj môžete pripraviť z akéhokoľvek šumivého vína, ružové šampanské by bola perfektná kombinácia.

Via Kirbie's Cravings

VIAC: Chladíte svoje šampanské vždy? Možno to kazíš