Perfekt pocheret laks med bearnaisesauce

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

pocheret laks

Victoria Pearson

Til pocheret laks

Udbytte: 6 til 8 portioner

ingredienser

2 spsk hakket skalotteløg

2 kilo udbenet, skindfri laks

½ tsk salt

¼ tsk stødt sort peber

1½ dl hvidvin

2 spsk saltet smør, skåret i kvarte

Rutevejledning

Forvarm ovnen til 375 ° F. Tilsæt 1 spiseskefuld skalotteløg til en bageplade på 9 "x 13" og fordel dem jævnt.

Krydr laksen på hver side med salt og peber, og kom den derefter i et fad. Fordel de resterende skalotteløg på toppen. Hæld hvidvinen over laksen og prik fisken med smørret. Pres let et stykke vokspapir på toppen af ​​laksen.

Bag laksen i 10 til 12 minutter, indtil den er gennemstegt, men stadig sjælden. Fjern det fra ovnen, hæld væsken fra og kassér det, og lad laksen afkøle. Når den er afkølet, skal du dække fisken med plastfolie og stille den på køl i 3 timer eller op til 3 dage. Server med bearnaisesauce.

Til bearnaisesauce

insta stories

Udbytte: 1 kop

ingredienser

¼ kop hvidvin

¼ kop hvidvineddike

1 spsk hakket skalotteløg

1½ tsk tørret estragon

⅛ tsk stødt sort peber

⅛ tsk plus ½ tsk salt

8 spiseskefulde (1 pind) saltet smør

4 æggeblommer

1 spsk vand

2 spsk citronsaft

1 knivspids hvid peber

Rutevejledning

1. I en stor, tung gryde ved høj varme kombineres hvidvin, eddike, skalotteløg, estragon, sort peber og ⅛ tsk salt og koges, indtil blandingen er tyk og klistret, som sirup. Fjern fra varmen og sæt til side.

2. Smelt smørret ved middel varme i en tyk gryde.

3. I skålen i en foodprocessor udstyret med et metalblad kombineres æggeblommer, vand, citronsaft, ½ tsk salt og hvid peber. Behandl indtil tykt, ca. 2 minutter.

4. Når smørret er smeltet og bobler, hældes det langsomt i foodprocessoren, mens processoren kører, indtil der dannes en emulsion.

5. Kom saucen i en varm skål, rør estragonblandingen i og server straks.

Se Alex's How-To video herunder:

Alex HitzBidragyderAlex Hitz er kok og forfatter og forfatter til My Beverly Hills Kitchen: Classic Southern Cooking with a French Twist.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.