7 vannmelonskulpturer som nesten ser for gode ut til å spise

instagram viewer

Søte stjerne

Trykk en stor stjerne -kakeskærer i vannmelonen, skjær deretter langs linjene med en stivkniv og fjern formen. Skru frukten ut med en metallskje og fyll med diverse bær.

Sulten flodhest

Bruk en permanent markør til å tegne en stor munn i den ene enden av en oval vannmelon, og skjær den deretter ut med en stivkniv; reserver skallet. Skru ut frukten med en melonballer, og returner deretter til munnen sammen med bær. Skjær fire tenner, to halvsirkler og to litt mindre sirkler for øynene fra den reserverte svoren, pluss to øredråper. Bruk en linoleumsaks for å etse bort huden på tennene, øynene og ørene som vist, og fest den deretter med tannpirkere. Avslutt med å etse nesebor og rynker ved siden av øynene.

Skilpadden og frosken

Slik lager du skilpadden: Bruk en stor takket kniv til å kutte en oval vannmelon i to på langs. Ta ut frukten. Tegn et skalldesign i permanent markør på den ene halvdelen og legg til en matchende kant på den andre halvdelen. Med en linoleumskærer kan du spore skalldesignen for å etse bort huden. Fra en andre vannmelon, kutt fem 4-in. biter av skall og hode; festes til den nederste halvdelen med tannpirkere. Fest godteri øyeboller med mais sirup. Fyll med frukt, og bruk deretter toppskallet som lokk.

insta stories
Slik lager du frosken: Skjær en munn i en rund vannmelon med en stivkniv. Utskjæringen, skjær en vannmelonstunge og bruk en melonballer og kniven til å lage øyne fra skallet; festes ved hjelp av tannpirkere. Bruk en skrutrekker til å stikke nesebor. Fra en andre vannmelon, bruk en stor, takket kniv til å kutte av enden, og kutt den deretter i to for å lage de to bakbeina. Klipp deretter to 1-in. Tykke kiler for forbena. Klipp fire fot fra skallet med en stivkniv. Fest som vist med tannpirkere. Når du er klar til å servere, skjærer du den i biter.